Gume Gumikon

Vaš partner u veleprodaji rabljenih guma

Gume Gumikon d.o.o. je tvrtka koja se bavi veleprodajom rabljenih guma uvezenih iz Njemačke. Preko 20 godina iskustva u inozemnoj veleprodaji nas čini iskusnim poznavaocima tržišta i proizvoda koje nudimo. Bilo da se bavite prodajom autodijelova ili vulkanizacijom mi smo pravi partner za Vas.

01

Dugogodišnje iskustvo

Više od 20 godina inozemnog iskustva rada s rabljenim gumama za sve vrste osobnih i teretnih vozila.

02

Visoka kvaliteta

Radimo isključivo sa svjetskim poznatim proizvođačima guma čija je kvaliteta neupitna.

03

Širok asortiman

Na skladištu uvijek imamo više tisuća guma za osobna i teretna vozila kao i za mašinske strojeve.

Zadovoljni klijenti su nam na prvom mjestu

Vjerujemo kako je zadovoljstvo klijenata najveći uspjeh jedne tvrtke. Stoga smo se pobrinuli da naša ponuda obuhvaća samo najbolje od rabljenih guma čiju kvalitetu potvrđuju njeni proizvođači poput Michelin, Dunlop, Goodyear, Continental, Pirelli, Bridgestone i mnogih drugih.

Način skladištenja guma iznimno je važan za očuvanje voznih karakteristika. Iz tih razloga sve naše gume su skladištene u kontroliranim uvjetima bez direktnog izvora sunčevog svjetla te bez velikih oscilacija temperature.

Kvalitetne rabljene gume za osobna vozila već od 4mm - 7mm i za teretna vozila 7mm - 12mm.

Garantirano najbolja ponuda

Naša ponuda obuhvaća sve dimenzije guma za osobna i teretna vozila te mašinske strojeve. Posjetite nas na našoj adresi i uvjerite se sami. Spremni smo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Obratite nam se s povjerenjem.

Briga o

klijentima

Široka

Ponuda

Pravilno

skladištene

Kvaliteta prije svega

Vrhunske marke

Kvaliteta nam je jeko važna, stoga našim partnerima nudimo rabljene gume za osobna i teretna vozila isključivo poznatih svjetskih brendova.